ingyenes anyagok

Ajándékok Neked

Az első lépést megtenni mindig nehéz. Lehet, hogy még nem állsz készen arra, hogy bármelyik programomon részt vegyél. Lehet, hogy még nem tudsz rá  elég időd szakítani. És az is lehet, hogy szeretnél megismerni: hogyan dolgozom, mire tudlak ráébreszteni, milyen messzire tudsz jutni, ha virtuálisan támogatlak.

Ezek a letölthető anyagok mind Neked készültek, azokra a megélésekre, dilemmákra, amikkel nap, mint nap Te is szembesülsz. 

Használd egészséggel! 🙂

Letölthető pdf

Bátorság-erősítő munkafüzet

Akarsz a saját történeted főszereplője lenni? Akkor bizony elő kell venni a bátorság-köpenyedet, és észre fogod venni, hogy az élet kivirágzik előtted! Életünk során mindannyian, kivétel nélkül találkozunk olyan leküzdhetetlen(nek tűnő) akadállyal, ami miatt megtorpanunk. De ha ezekre másként tekintünk, ha a  bátorság bőrébe bújunk, bármi is legyen a helyzet kimenetele, fejlődünk és megerősödve tudunk kijönni belőle. 

hamarosan érkezik!

12 hetes küldetés a

Minden hónapban egy kis lépéssel közelebb kerülsz a kigegyensúlyozott élet felé.  Minden hónap első hétfőjén az e-mail fiókodba érkezik az aktuális havi program, letölthető munkafüzettel, minden csütörtökön pedig egy rövid videó érkezik a témával kapcsolatban.  Muníciót és támogatást  a programhoz tartozó zárt facebook csoportban találsz, sőt, tapasztalataidat és élményeidet is szívesen várjuk a programmal kapcsolatban. Lehet, hogy pont a TE történedet hatására fogja valaki megtenni a kezdő lépést a változás útján!  A 12-hetes küldetés ingyenes, és 2023 januárjában indul. 

5/5

"Share success stories of your client to showcase how great your product or service is without you having to sell it."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at est consectetur, sed volutpat elit egestas. Sed facilisis turpis sit amet hendrerit facilisis risus elit ullamcorper augue.
AGY_6641

Dolgozzunk a korlátozó hiedelmeiddel!

Online konzultáció

Az első lépéseket megtenni sokszor irgalmatlanul nehéz. Tudom, mert én is jártam ott. Ha úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál magadon, de még bizonytalan vagy a „hogyan”-okban, a díjmentes első konzultációt neked találták ki. 

5/5

"The Bluchic themes take the coding stress away from me and are extremely easy to set up."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at est consectetur, sed volutpat elit.

How it works

Let's get you started with these next steps

Step One Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean necnibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

Step Two Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean nec nibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

Step Three Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean nec nibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

Let's Do This

Ready to Grow & Scale Your Online Business?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit. Praesent at urna justo. Sed iaculis dapibus risusut bibendum .

Collection

DIY Resources to get you ramped up