Ingyenes, online webinár

2021. június 13., 18.00

Hogyan teljesedj ki és legyél boldogabb, amikor egyensúlyoznod kell a család és a karrier között?*

*még akkor is, ha zsonglőrködnöd kell a home-office és a gyerekek otthontanulása között

Online webinár olyan nőknek és anyáknak akik fáradtak és olykor nyűgösek. Akik szeretnének újra új célokért élni és újratervezni magukat ebben a kihívásokat jelentő időszakban is. Sőt, most még inkább.

A webináriumon megtudhatod:

01

Hogyan ismerd fel, ha az ajtódon kopog a kiégés-szörny?

Lehet zsonglőrködni a home-office és otthonoktatás között? Mennyire életszerű helytállni anyaként, nőként, feleségként, tanárként, munkatársként, vezetőként egyaránt?  Hint: hosszú távon nem fog menni, ezért hozok egy eszközt, ami segít felismerni, hogy mikor kell S.O.S. lépni, mielőtt kiégnél.

02

Mi az a négy - lépéses modell, ami SEGÍT RÁNCBA SZEDNI A SZÉTESETTNEK TŰNŐ ÉLETED?

A webináriumon megmutatom, hogy egy egyszerűnek tűnő modell és pontos útmutató segítségével hogyan határozd meg, hogy az életed mely területén kell kezdened a rendrakást, hogy végre újra kiegyensúlyozott legyél – még akkor is, ha a körülmények miatt ez most lehetetlen küldetésnek tűnik. 

03

Azonnal használható tudást kapsz

Tudom, hogy milyen, amikor látszólag mindened megvan: szuper csemeték, szerető férj, jövedelmező állás – és mégis ott van mellette valami szorító érzés gyomortájon, hogy valami mégsem teljesen oké… Mert végre tök jó lenne már egyedül a fürdőszobába menni, anélkül, hogy egy törpehajcsár a kilincset nyomogatná, és olyan jó lenne nemet mondani akkor, amikor már a harmadik pohár gyümölcslevet kéri…

A webinár olyan anyáknak szól, akik lestrapáltak, nincs idejük magukra, az álmaikra, és ettől csalódottak, frusztráltak, boldogtalanok. És lelkiismeret furdalásuk van azért, mert gondolnak arra, hogy jó lenne az az én-idő…

Ahol találkozhattunk:

Szia, Piroska Timi vagyok

Húsz éve emberekkel dolgozom.  Trénerként, coachként elsősorban olyan nőket támogatok, akik zsonglőrködnek a karrier-magánélet-gyerkőcök hármasában és hol önbizalom-növelésre van szükségük, hol döntéshozatal előtt állnak, hol pedig talán épp a félelmeikkel nem tudnak szembenézni.  

Három kislányommal egyensúlyozunk a home-office és az itthonlét világában és tanítom nekik is az egyik legnagyobb bölcsességet: a változás bizony jó dolog, még akkor is, ha elsőre félelmetesnek tűnik.:)

 

Konkrétumok a webinárról:

június 13. csütörtök, 18.00

A 60 perces webinárium tele lesz tabudöngető és aha-élményeket okozó pillanatokkal – és marad idő a felmerülő kérdéseidre is.

az otthonod kényelméből

Nem kell kimozdulnod, a webináriumot online felületen, a Zoom-on keresztül tartjuk, telefonon, tableten és számítógépen is követheted. 

Letölthető munkafüzetet is kapsz

A webinárium során egy olyan egyedi munkafüzetet kapsz, ami végigvezet a négy lépéses modellen, és támpontot ad ahhoz, hogy végre megtedd a változás felé vezető lépéseket. 

Regisztrálj, és biztosítsd a helyedet

A webináron való részvételed teljesen ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Így biztosítjuk, hogy a résztvevői létszám maximalizálva legyen.  

Ugye találkozunk?

nap
óra
perc
mp

© ANTENER KFT. |  ADATVÉDELMI NYILATKOZAT  |  ÁSZF